ماهی و غذای دریایی

این گوشت ها حاوی پروتئین بدون چربی هستند، گزینه هایی سالم محسوب می شوند و دوزهای بالا از مواد مغذی ضروری مانند اسیدهای چرب امگا-3 را نیز ارائه می کنند.

ماهی تن زمانی که به صورت تازه مصرف شود حاوی چربی های با کیفیت بالا است. یک وعده از این ماهی می تواند 30 گرم پروتئین و 179 کالری در اختیار شما قرار دهد، در شرایطی که تنها یک درصد چربی دارد. توصیه می شود همواره ماهی تن تازه صید شده انتخاب شود زیرا انواع کنسروی حاوی نمک و مواد نگهدارنده زیاد هستند.

میگو از کالری کمی برخوردار است، اما سرشار از اسیدهای چرب امگا-3 است. همچنین، آنها حاوی مواد مغذی دیگر مانند سلنیم و ویتامین B12 هستند.

 

محصولات لبنی

افزون بر محتوای کلسیم و چربی کم، محصولات لبنی یکی دیگر از گزینه های خوب دیگر برای تامین پروتئین بدون چربی هستند.

یک فنجان شیر بدون چربی حاوی 8.4 گرم پروتئین و تنها 0.4 گرم چربی است.

پنیر کاتیج از آنجایی که منشا حیوانی دارد حاوی پروتئین با کیفیت بالا است. این نوع پنیر حاوی 12 درصد پروتئین و 4 درصد چربی است.

افزون بر این، پنیر کاتیج سرشار از مواد مغذی دیگر مانند سلنیم، فسفر، و ویتامین های B2 و B12 است.

 

عدس

عدس سرشار از فیبر، پتاسیم، منیزیم، فولات، آهن، منگنز، و مس است.

یک فنجان عدس پخته 18 گرم پروتئین و 230 کالری در اختیار شما قرار می دهد. ترکیب عدس با غلات مانند برنج، برای کسب تعادل پروتئینی کامل ایده خوبی است، در شرایطی که اسید آمینه های ضروری و چربی کم را شامل می شود.

اگر در تلاش برای کاهش مصرف گوشت هستید، مصرف عدس را افزایش دهید. البته به خاطر داشته باشید که پروتئین دریافتی از گوشت کیفیت بالاتری نسبت به منابع گیاهی دارد.


خدمات اسباب کشی چربی ,پروتئین ,حاوی ,مواد ,ماهی ,درصد ,بدون چربی ,حاوی پروتئین ,مواد مغذی ,پروتئین بدون ,محصولات لبنی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

زیباکنار گیلان dard رپ بجنورد ایتال سرویس mathias1c teren پرسپولیسی شو پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان